Wat is Acces BARS®?

Om heerlijk te ontspannen, ontstressen en je oude overtuigingen en blokkades te laten varen, kan je bij mij een Acces BARS® behandeling boeken. Maar ook een 1 daagse class volgens zodat jezelf BARS kunt laten runnen. Acces Bars in een tool van Acces Conciousness. Acces Conciousness heeft veel  heel veel tools om "mensen in staat te stellen te weten dat ze weten".

Wil jij graag meer rust in je hoofd?
Even een uur lang heerlijk ontspannen?
Wil jij graag af van oude overtuigingen en beperkingen?
Een betere gezondheid en meer energie?
Maak dan een afspraak!

De Bars® is een methode van Access Consciousness waarbij oude energie en blokkades in je lijf en hoofd worden bevrijd door het licht aanraken van punten op het hoofd. De BARS® omvat 32 punten op je hoofd die verbonden zijn aan energiebanen in het lichaam. Deze energiebanen bevatten elektromagnetische lading van overtuigingen, meningen, gedachten, ideeën, beslissingen de je ooit hebt ingenomen over welk onderwerp dan ook. Door zachte aanraking van deze BARS® punten, tijdens een BARS® behandeling, gaat de energie stromen en worden blokkades (vastzittende energie) in je lichaam afgevoerd. Hierdoor zal je meer ruimte in je hoofd ervaren, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken voor wat je werkelijk wilt in je leven, zonder overbodige oude ballast. Je kunt de BARS eigenlijk goed vergelijken met het opschonen van een computer. Wanneer er een programma op je computer zit die je niet meer gebruikt, dan verwijder je dat programma en defragmenteer je de computer. Eigenlijk is dit ook wat de Bars® doen. Alles wat je niet meer dient wordt verwijderd. Tijdens een Access Bars® behandeling, gaan de energetische banen weer stromen en kunnen blokkades en de daarbij horende vastzittende energie ontladen. Door de energie stroming weer in balans te brengen, krijgen nieuwe keuzes, ideeën en ervaringen weer de ruimte om door je lijf te stromen om te bereiken en te manifesteren waar je hart naar verlangt.

De Bars® geven je de mogelijkheid om los te laten wat je niet langer nodig hebt; gedachten, angsten, stress, ideeën over gezondheid, relaties, geld, etc.

Wat doen de Bars®:

- Haalt stress weg;

- Kalmeert je gedachten zodat je rust hebt;

- Meer gemak in ieder gebied van je leven;

- Je voelt je meer gelukkig en hebt weer zin in het leven;

- Verandert ieder gebied van je leven op een gemakkelijke en snelle manier;

- Betere relaties met anderen en jezelf;

- Verbetert je geldsituatie;

- Verbetert je gezondheid.

Wat belemmert je nu? Wat als datgene er niet meer zou zijn? Zou dat een verandering geven in je leven? Zou dat bijdragen tot meer rust, meer plezier, meer van alles?

Wat veel mensen ervaren na een Bars® sessie is een enorme ontspanning en heel veel rust in het hoofd. Mensen slapen vaak ook beter. Daarnaast mag er ook vaak veel veranderen op het gebied van je gedachten en gedrag. Voor wat betreft de Bars®: In het ergste geval voelt het alsof je een heerlijke massage hebt ontvangen en in het beste geval verandert heel je leven.

Laat je Bars® eens nalopen (runnen) en ervaar de rust die dit geeft.

In een Bars® class leer je om zelf een Bars® sessie te geven. In de 1-daagse training mag je loslaten, ontvangen, ontspannen, energetisch opruimen van blokkades, beperkingen en overtuigingen en kun je vele stappen maken in je ontwikkeling. 
Wees voorbereid op een andere denkwijze waarin je met alle tools die je ontvangt met gemak en plezier alles kunt creëren wat je hartje begeert. Gewoon door heerlijk op een massagebank, met kleding aan, te liggen. Door met een met lichte vingerzetting vingers op verschillende posities op het hoofd te plaatsen mag er veel gebeuren. Het is als het resetten van je harde schijf op je computer maar dan bij je eigen harde schijf. Hoe mooi is dat?
Een 1-daagse opleiding om dit te leren betekent:
2x een Bars behandeling geven
2x een Bars Behandeling ontvangen
Achtergrond informatie van Acces Conciousness leren
Diverse tools om in je dagelijkse leven toe te passen
Een handleiding en een certificaat 
Er zijn veel voordelen aan het volgen van een Bars® class. Je mag aan anderen de Bars® gaan geven, zodat zij ook meer rust en ruimte kunnen gaan ervaren. Je gebruikt de Bars® voor jezelf om elk gewenst gebied van je leven te veranderen. Je kan meer geld verdienen omdat je als Bars® practitioner geld kan vragen voor een Bars® behandeling. Weghalen van dat wat beperkingen in je leven creëert, zonder te weten hoe dit werkt of erin te hoeven geloven. Je ervaart meer gemak met elk aspect van je leven (geldstromen, relaties, gezin, werk, ...) En je brengt meer bewustzijn in de wereld. Hoe mooi is dat?

 "Wat kan ik zijn, doen, hebben, creëren of genereren dat mijn leven en de wereld een betere plek zou maken? Wat kan ik waarnemen, weten en zijn dat het leven de moeite waard zou maken om te leven?" - Gary Douglas-

Acces heeft diverse eenvoudige tools die je leven een stuk aangenamer en mooier kunnen maken. 
Probeer de volgende tools eens:

ACCESS MANTRA

Start je dag en eindig je dag met het opzeggen van de access consciousness mantra! 

Het zal je leven gaan veranderen en je elke dag laten lachen. Met lachen en plezier ben je de aarde aan het voeden wat weer een contributie is voor jezelf en ons allen.

~ALL OF LIFE COMES TO ME WITH EASE, JOY & GLORY!~/~ALLES IN HET LEVEN KOMT TOT MIJ MET GEMAK, VREUGDE EN GLORIE!~

ENERGY PULL

Start je dag met een energy pull of doe het op een ander moment waar je even tijd maakt voor jezelf.

Laat de energie door je handpalmen door de polsen, elle bogen, schouders naar je hart en dan via je kruin chackra eruit gaan.

Dan door handpalmen door de polsen, elle bogen, schouders naar je hart en door je voeten eruit.

Vanuit de aarde via je kruinchackra door je lichaam via je voeten eruit

Vanuit de aarde via je voeten naar boven via je kruin eruit.

Je kunt dit langer maken door de diverse organen te benoemen waar de energie lang stroomt en schoon maakt.

Dan je energie uitbreiden, weet dat je een oneindig wezen bent en maak je zo groot mogelijk. Hele kamer, hele stad, land en hele Universum, diep de aarde in.

Ga naar een geluksmoment, een moment waar de energie geweldig is en spreek je wensen uit: bv goede gezondheid, slapen, cliënten, cursisten, meer bewustzijn in de wereld brengen etc. Het is jouw wens

Zend dan “trickels” uit naar iedereen en alle omstandigheden die kunnen bijdragen aan het vervullen van je wens. Laat los hoe het eruit komt te zien!

Trek (pull) dan de energie aan vanuit de aarde en het Universum

En wees dankbaar voor al het mooie dat de aarde ons geeft!

VRAGEN STELLEN

Blijf elke dag in de vraag! Begin je dag met een vraag en weet dat je elke 10 seconden opnieuw kan en mag kiezen. Hoe fijn is dat? Bars en keuze is levensveranderend! Neem het niet voor waar aan maar ga experimenteren. Ik ben zeer benieuwd hoe jij de energie gaat volgen en welke veranderingen je gaat opmerken. Welke vragen kan je stellen:

Wat is er mogelijk?

Wat is er nog meer mogelijk?

Hoe wordt het beter?

Hoe wordt het nog beter dan dit?

Wat is hier goed aan?

Wat is er goed aan mij?

Wat wil dit mij vertellen? (bij een pijntje of gevoel in je lijf, niet in conclusie gaan maar vragen)

Wat is hier goed aan dat ik nog niet begrijp?

Universum laat me vandaag wat moois zien?

Welke glorieuze avonturen kan ik vandaag beleven?

enz....... Vraag en je zult ontvangen

IPOV

De IPOV…. Interesting point of view. Benader alles wat mensen tegen je zeggen gewoon als een interessant gezichtspunt en je leven zal echt veranderen.

HOEVEEL PLEZIER MAG JIJ MET HET TOEPASSEN VAN DEZE PRACHTIGE TOOLS HEBBEN?

  

Tarieven