Wie ben ik?

Al heel vroeg wist ik dat er “meer tussen hemel en aarde is” dan we waarnemen. Er moest echter heel wat gebeuren voordat ik het weer gewaar mocht worden. In 1986 studeerde ik af als Planoloog en had snel een goede baan bij de overheid. Vrijwel direct daarna was ik “overspannen" en is mijn spirituele zoektocht begonnen. In 1988 werd ik Voetreflexoloog. Daarna heb ik veel cursussen gevolgd zoals: shiatsu, rebirthing, touch for health, bio-energetica, oorreflexologie, Bach-bloesemtherapie, reiki, tenen lezen/ karakteranalyse, voetdiagnostiek, magnified healing, tarot kaarten lezen, Maya Astrologie, gevorderd engelen expert, Integrated Energy Therapy, Ilahinoor, en Kata coaching. Sinds kort ben ik ook een Bars facilitator en mag ik de 1 daagse Bars classen ook geven!

In 2000 ben ik naast mijn werk een praktijk begonnen. Mijn praktijk heet de Piramide: praktijk voor welzijnstherapie. Deze naam heb ik na een prachtige cursus door gekregen van ISIS. Ik heb me altijd al aangetrokken gevoeld door de speciale energie van Egypte en dat viel toen allemaal op z’n plaats.

In 2010 kwam ik tijdens een cursus in contact met mijn beschermengel en in aanraking met de prachtige engelen kaarten van Doreen Virtue, hierdoor is alles weer in een stroom versnelling gekomen. Ik kwam in contact met de engelen en heb een opleiding gevolgd om hier meer van te weten en mee te mogen werken. Het is een geweldige ervaring om met de engelen te mogen werken! Ze bieden mij en mijn cliënten zoveel inzicht en heling. Inmiddels kan ik me geen leven meer voorstellen zonder de hulp en aanwijzingen van de engelen.

In 2011 heb ik een prachtige spirituele reis gemaakt naar Egypte. Op 11-11-11 was ik bij de Piramides getuige van het openen van de energiepoorten ter voorbereiding van de grotere verschuiving in 2012. Deze reis heeft mij toen weer een stuk dichter bij mijn hartenwens (zielendoel) gebracht.

ISIS is, nu samen met TOTH, weer aan me verschenen en hebben ze me gevraagd een boek te gaan schrijven over het bedrijfsleven en spiritualiteit: werken met hart en ziel, met andere woorden Hart met Hard combineren. Zo’n vraag kun je natuurlijk niet weigeren! Hier komt mijn ervaring bij de overheid en mijn spirituele ontwikkeling samen. Het is tijd dat er in het bedrijfsleven ook anders gedacht en gewerkt gaat worden. Inmiddels aan het boek begonnen maar eerst andere dingen schrijven, namelijk cursusboeken voor de mooie cursussen die ik mag geven. Wanneer de tijd rijp is komt het boek er vanzelf.

In 2013 heb ik een reis gemaakt naar Peru en Bolivia en daar verschillende pracht en krachtplekken bezocht. Deze reis heeft mij nog meer verbonden met de nieuwe prachtige vrouwelijke energie en het is heerlijk om dit hier door te mogen geven! Het is mijn wens bewustwording te brengen bij zoveel mogelijk mensen, door het geven van individuele sessies, cursussen en opleidingen. Dit is per 1 januari 2015 gemanifesteerd: DANA Opleidingen is opgericht. Met Annette van Zuijlen ben ik mede eigenaar van DANA Opleidingen, een opleidingsinstituut voor cursussen en workshops voor persoonlijke en intuitieve groei.

In 2016 heb ik weer een prachtige training gevolgd. Ik ben in contact gekomen met Acces Conciousness en dit heeft mijn leven weer erg veranderd. Alle tools van Acces Conciousness zijn zo mooi en zo eenvoudig toe te passen. Ik heb veel meer "ease joy and glory" in mijn leven.

In de afgelopen jaren ben ik me steeds meer bewust geworden van mijn helder voelend en wetendheid en kan dit steeds meer inzetten als een kracht voor mezelf en voor anderen. Ook ben ik me steeds meer bewust geworden van mijn zielendoel. Iedereen heeft een zielendoel en komt in dit leven mensen en situaties tegen om dit zielendoel beter te begrijpen en te leven. Het is mijn zielendoel om mensen te laten weten wat ze weten en in contact te brengen met hun zielendoel. Hoe mooi is dat?

Wil je ook graag van oude overtuigingen, klachten en andere zaken die je belemmeren af en een stap maken in je bewustwording en je zielendoel (hartenwens) gaan leven? Ik ontmoet je graag!

Het is mijn oprechte wens dat mensen gaan leven en werken vanuit hun hart! Als iedereen dat gaat doen wat zal de wereld er dan anders uit zien! Ik wil er in ieder geval mijn steentje aan bijdragen!