Wat is Acces BARS®?

Om heerlijk te ontspannen, ontstressen en je oude overtuigingen en blokkades te laten varen, kan je bij mij een Acces BARS® behandeling boeken. Acces Bars in een tool van Acces Conciousness en omvat heel veel tools om "mensen in staat te stellen te weten dat ze weten".

Wil jij graag meer rust in je hoofd?
Even een uur lang heerlijk ontspannen?
Wil jij graag af van oude overtuigingen en beperkingen?
Een betere gezondheid en meer energie?
Maak dan een afspraak!

De Bars® is een methode van Access Consciousness waarbij oude energie en blokkades in je lijf en hoofd worden bevrijd door het licht aanraken van punten op het hoofd. De BARS® omvat 32 punten op je hoofd die verbonden zijn aan energiebanen in het lichaam. Deze energiebanen bevatten elektromagnetische lading van overtuigingen, meningen, gedachten, ideeën, beslissingen de je ooit hebt ingenomen over welk onderwerp dan ook. Door zachte aanraking van deze BARS® punten, tijdens een BARS® behandeling, gaat de energie stromen en worden blokkades (vastzittende energie) in je lichaam afgevoerd. Hierdoor zal je meer ruimte in je hoofd ervaren, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken voor wat je werkelijk wilt in je leven, zonder overbodige oude ballast. Je kunt de BARS eigenlijk goed vergelijken met het opschonen van een computer. Wanneer er een programma op je computer zit die je niet meer gebruikt, dan verwijder je dat programma en defragmenteer je de computer. Eigenlijk is dit ook wat de Bars® doen. Alles wat je niet meer dient wordt verwijderd. Tijdens een Access Bars® behandeling, gaan de energetische banen weer stromen en kunnen blokkades en de daarbij horende vastzittende energie ontladen. Door de energie stroming weer in balans te brengen, krijgen nieuwe keuzes, ideeën en ervaringen weer de ruimte om door je lijf te stromen om te bereiken en te manifesteren waar je hart naar verlangt.

De Bars® geven je de mogelijkheid om los te laten wat je niet langer nodig hebt; gedachten, angsten, stress, ideeën over gezondheid, relaties, geld, etc.

Wat doen de Bars®:

- Haalt stress weg;

- Kalmeert je gedachten zodat je rust hebt;

- Meer gemak in ieder gebied van je leven;

- Je voelt je meer gelukkig en hebt weer zin in het leven;

- Verandert ieder gebied van je leven op een gemakkelijke en snelle manier;

- Betere relaties met anderen en jezelf;

- Verbetert je geldsituatie;

- Verbetert je gezondheid.

Wat belemmert je nu? Wat als datgene er niet meer zou zijn? Zou dat een verandering geven in je leven? Zou dat bijdragen tot meer rust, meer plezier, meer van alles?

Wat veel mensen ervaren na een Bars® sessie is een enorme ontspanning en heel veel rust in het hoofd. Mensen slapen vaak ook beter. Daarnaast mag er ook vaak veel veranderen op het gebied van je gedachten en gedrag. Voor wat betreft de Bars®: In het ergste geval voelt het alsof je een heerlijke massage hebt ontvangen en in het beste geval verandert heel je leven.

Laat je Bars® eens nalopen (runnen) en ervaar de rust die dit geeft.

 "Wat kan ik zijn, doen, hebben, creëren of genereren dat mijn leven en de wereld een betere plek zou maken? Wat kan ik waarnemen, weten en zijn dat het leven de moeite waard zou maken om te leven?" - Gary Douglas-

 

Acces BARS® class

In een Bars® class leer je om zelf de Bars® te geven. In de 1-daagse Bars Training  leer je loslaten, ontvangen, ontspannen, energetisch opruimen van blokkades, beperkingen en overtuigingen en kun je vele stappen maken in je ontwikkeling. Wees voorbereid op een andere denkwijze waarin je met alle tools die je ontvangt met gemak en plezier alles kan creëren wat je hartje begeert. Simpel en doeltreffend en met veel gemak en vreugde! Gewoon door heerlijk op de massagebank, met kleding aan, te liggen. Door met een met lichte vingerzetting  vingers op verschillende posities op het hoofd te plaatsen mag er veel gebeuren.
Een 1-daagse opleiding om de Bars te leren betekent:

2x een Bars behandeling geven

2x een Bars Behandeling ontvangen

achtergrond informatie van acces consciousness leren

diverse tools leren om in je dagelijkse leven toe te passen

een handleiding en certificaat

De voordelen van het volgen van een Bars® class zijn enorm. Je mag aan anderen de Bars® gaan geven, zodat zij ook meer rust en ruimte kunnen gaan ervaren. Je gebruikt de Bars® voor jezelf om elk gewenst gebied van je leven te veranderen. Je kan meer geld verdienen omdat je als Bars® practitioner geld kan vragen voor een Bars® behandeling. Weghalen van dat wat beperkingen in je leven creëert, zonder te weten hoe dit werkt of erin te hoeven geloven. Je ervaart meer gemak met elk aspect van je leven (geldstromen, relaties, gezin, werk, ...) En je brengt meer bewustzijn in de wereld. Hoe mooi is dat?

De prijs voor Bars® classes is bij iedere Facilitator gelijk:

€ 300,00 voor de eerste class.

€ 150,00 voor de volgende classes als je deze training binnen een jaar herhaalt.

 Kinderen van 16 en 17 jaar zijn voor de helft van de prijs.

Kinderen van 15 jaar en jonger zijn gratis als ze komen met een betalende ouder. Voor de te maken onkosten van de handleiding etc. vraag ik een bijdrage van € 10,00.

De prijs is inclusief koffie, thee en diverse versnaperingen gedurende de dag. Lunch is niet inbegrepen en dient zelf meegenomen te worden.

Na de Bars® class is het aan te raden om veel te gaan oefenen met het geven van Bars®. Ook is het belangrijk om de Bars® regelmatig te ontvangen, zodat je nog meer kan vrijgeven.

Wat voor bijdrage kan de Bars® class voor jou en jouw leven zijn?


geplande data: 24 februari en 17 maart en 21 april 2018 in Rotterdam 

Tarieven