IET- Integrated Energy Therapy®

IET is een aangename en zeer krachtige healingsmethode waarmee klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch niveau kunnen worden verholpen.

Gedurende duizenden jaren hebben de medische benaderingen in het Oosten zich gericht op het elektromagnetisch veld van het lichaam. Deze energie heeft verschillende namen gekregen o.a: Ki,Chi, Prana.
Deze energie vloeit door de doorgangen, zoals bloed door slagaders en aders vloeit.
Tijdens ons leven kan deze stroom beperkt worden. Het is te vergelijken met een stromende rivier waar grote stenen in terecht komen. De rivier stroomt niet meer zo goed en als de stenen toenemen stopt de stroom uiteindelijk helemaal. Dit kan ook gebeuren met de energiestroom in het lichaam. Dit worden energieblokkades genoemd. De oorzaken van deze blokkades kunnen zijn: trauma’s, ziektes, stress, angst en zelfs beperkende gedachten.

IET- Integrated Energy Therapy® is een aangename en zeer krachtige healingsmethode waarmee klachten op fysiek,emotioneel, mentaal en karmisch niveau verholpen kunnen worden en de energieblokkades opgeheven kunnen worden.

IET is ontwikkeld door Stevan Thayer (The Center of Being, Inc USA) nadat hij contact kreeg met Aartsengel Ariel. Sinds 1994 wordt dit systeem over de wereld verspreid. De missie van Integrated Energy Therapy is:

 

 

“De wereld te genezen hart voor hart”

 


 

IET werkt met de Engelen van de violette straal ( waaronder Ariel) en de opgestegen meester Saint Germain. De frequentie van deze straal is hoger dan die van Reiki. Dit geeft als belangrijkste verschil dat Reiki zich richt op fysieke heling en IET zicht richt op fysieke, emotionele, mentale en karmische heling!

Het doel van IET is een eenvoudige en zachte manier aan te reiken om de levensstroom in het lichaam en het energieveld te openen door onderdrukte gevoelens van het cellulair geheugen te integreren en de energieblokkades die ermee verbonden zijn, op te ruimen. IET helpt niet alleen om de energieblokkades op te heffen die zijn ontstaan binnen de context van het huidige leven, maar biedt ook de mogelijkheid energieblokkades op te ruimen die het gevolg zijn van karmische effecten uit vorige levens. Tevens biedt het de mogelijkheid om je zielendoel ( hartenwens) sneller tot leven te brengen en je weerstand om je zielendoel te beleven op te ruimen.

IET werkt met een cellulaire geheugen kaart van het lichaam. Terwijl hersencellen zich vooral feiten herinneren, herinneren de cellen van het lichaam zich vooral gevoelens en sensaties. De cellulair geheugen kaart geeft de relatie weer tussen onderdrukte gevoelens en de specifieke delen van het lichaam.
De belangrijkste emotionele oorzaken van blokkades zijn: schuld, wantrouwen, schaamte, bedreiging, “moetens”, hartenpijn en verraad, wrok en kwaadheid, stress en machteloosheid en angst.
Deze blokkades worden vervangen door hun positieve tegenhanger: onschuld, vertrouwen, spirituele trots, steun, vrijheid, liefde, vergeving, gemak en veiligheid.
Bij elk cellulair geheugengebied hoort ook een Healing Angel die extra hulp kan bieden tijdens de sessie.

Aurora is een programma op Radio Capelle dat aandacht besteed aan alternatieve geneeswijzen. Op 22 mei 2012 was ik er te gast om te vertellen over Integrated Energy Therapy®, klik hier om de uitzending te beluisteren.

IET-sessie
Ben je na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden naar de werking van een IET sessie, neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Een IET sessie duurt ongeveer een uur.
Vooraf wordt het doel van de sessie bepaald. Daarna worden alle cellulaire geheugengebieden van het lichaam één voor één behandeld. De negatieve emoties, die soms al jaren lang vast zitten in het geheugen van je cellenen of je energieveld, worden losgemaakt en weggehaald en vervangen door de positieve tegenhanger. Je zit daarna veel beter in je vel, voelt je licht en opgeruimd en veel meer in balans!

www.learniet.com

Tarieven